Getting My اپوکسی صنعتی To Work

استفاده از پوشش اپوکسی به عنوان غشا در زیر بسیاری از سیستم‌های مقاوم در برابر خوردگی جهت مقاومت در برابر خوردگی و نفوذناپذیری

زمان اجرا و انتظار برای تشکیل سطح مقاوم و آماده رفت و آمد در اپوکسی ها به طور کلی زیاد است.

البته با اجرای صحیح زیر ساخت و استفاده از بتن مستحکم این مشکل حل می شود. یکی دیگر از معایب این کفپوش ها حسایت زیاد مواد اپوکسی به رطوبت در مرحله اجرا است. در این مرحله باید دقت شود که بستر به خصوص اگر سیمانی باشد کاملا خشک و عاری از رطوبت باشد.

کفپوش اپوکسی، قبل از اجرا حالت مایع دارد که در اثر واکنش‌های شیمیایی پس از افزودن عامل پخت یا همان هاردنر اپوکسی به ماده‌ای جامد تبدیل خواهد شد. 

چسبندگی در رنگ های پودری بسیار بالا بوده به طوری که بعد از استفاده از این نوع رنگ در روی سطوح حتی می توان آن را چکش کاری هم کرد.

از مزایای اصلی کفپوش اپوکسی ایجاد سطحی جدید به دلیل عدم نیاز به استفاده از چسب است. به‌عبارتی در زمان نصب کفپوش اپوکسی این محصول به طور کامل بر سطح کف می چسبد و هیچ فضایی بین کفپوش و زیرسازی وجود نخواهد داشت.

در بعضی از کارخانه ها و تجهیزات کارخانه ای که در آن ترکیبات اسیدی و قلیایی وجود دارد محافظت از این تجهیزات در برابر خورندگی اسیدی و قلیایی یکی از دغدغه های شرکت های بزرگ تولیدی است.

همچنین کف باید دارای یک زبری مناسبی باشد که با دستگاه ساب انجام می شود. مضرس و زبر نمودن سطح جهت افزایش چسبندگی است و اگر سطح خیلی صاف و صیقلی مثل بتن باشد، قابل اجرا نیست click here و کفپوش به خوبی به آن نمی چسبد.

و بسیاری از پروژه‌های دیگر که می‌توانید در بخش رزومه مشاهده نمایید.

 همانطور که میدانید رزین و هاردنر اپوکسی باید با هم ترکیب شوند تا اپوکسی کف را شکل دهند اما مهم میزان ترکیب رزین و هاردنر میباشد و مهم تر از آن کیفیت هاردنر و جزئیات مواد به کار رفته در رزین و هاردنر میباشد متاسفانه اشخاص و شرکتهای همکار از ارائه جزئیات هاردنر و رزین که باید در جدول مواد باشد سر باز زده و خودداری میکنند اما شرکت فارکو با ارائه کامل جزئیات بهترین رزین و هاردنر اپوکسی را برای شما ارائه با ذکر جزئیات و توضیحات کامل ارائه میدهد.

استفاده از اپوکسی در صنایع پزشکی و دارویی به خاطر خاصیت آنتی باکتریال بودن

از اصلی‌ترین کاربردهای اپوکسی، استفاده بعنوان کفپوش در کاربری‌های مختلف (صنعتی، بیمارستانی، انبار و...) است.   

.. نفوذ کرده‌باشد ، زیر سازی مجدد لازم است. در غیر اینصورت مشکلاتی مانند تاول زدن کفپوش اپوکسی یا جدا شدن کفپوش از زیرسازی می‌تواند بروز کند. به منظور پیشگیری از بروز چنین مشکلاتی شدیداً توصیه داریم که پیش از آغاز عملیات نصب کفپوش اپوکسی از خشک بودن کامل زیرسازی و عاری بودن سطح از چربی و روغن اطمینان یابید.

این نوع کفپوش ها به دلیل ویژگی های خاص برای محیط های صنعتی بسیار مناسب هستند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *